Det skal være nemt og gennemskueligt at handle online, både når du handler til dig selv eller hvis du ønsker at sende en gave. 
Vi prøver at gør vi det nemt at handle på Lentz Copenhagens hjemmeside. Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 200 kr., du kan betale med forskellige betalingskort el. med mobilepay. 
Du kan også selv vælge om du vil have din bestilling leveret til døren eller til nærmeste pakkeshop.

Generelle oplysninger

Lentz Copenhagen
CVR: 40891013
Rugvænget 46
2630 Taastrup
Danmark

E-mail: lentz@lentzcph.com
Telefonnummer: 53697055 

Online betaling

Når du handler hos Lentz Copenhagen kan du anvende følgende betalingsmidler.

 • Mobilepay
  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling hos Lentz Copenhagen

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Lentz Copenhagen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Danmark.

Fragtpriser

Danmark: Gratis på ordrer over 300,- kr.

Ved køb under 300,- kr. er følgende fragtpriser gældende:

60,- kr. ved hjemmelevering. 
40,- kr. ved levering til pakkeshop

Vi sender alle vores pakker med GLS som distributionspartnere.

Leveringstid

Adresser i Danmark: 1 – 2 hverdage.
Bemærk: I forbindelse med bestilling af flødeboller kan der forekomme en længere leveringstid. I meget spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer GLS og lignende kan længere leveringstid forekomme.

Ordrer modtaget i weekenden/helligdage eller hverdage efter kl. 12 afsendes efterfølgende hverdag.

Sættes der kryds ved at pakken må stilles ved hoveddøren, om muligt, gives der tilladelse til at pakken stilles uden kvittering. Det betyder at afsender tager fuldstændigt ansvar for forsendelsen og accepteres samtidig at risiko for varen overgår til køber når pakken stilles. Dette gælder både ved skader samt tyveri. 

Track & Trace

Vi sender dig en track and trace mail og/el. SMS, når din pakke sendes fra vores lager. 

Genudsendelse

Glemmer du at afhente din pakke i pakkeshoppen, skriver forkert adresse eller nægtet modtagelse sender GLS den retur til Lentz Copenhagen, hvorefter vi sender dig en mail med et tilbud om en genudsendelse af varen såfremt du ønsker dette, mod et gebyr på 45 kr.
Det kan du gøre ved at gå på vores webshop og købe en genudsendelse.

Fortrydelsesret

Der er ikke returret på varer købt hos Lentz Copenhagen, da der udelukkende sælges fordærvelige fødevarer. 

Reklamationer

Når du handler hos Lentz Copenhagen har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af situationen.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af forkert opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes straks ved modtagelsen af varer til GLS.
Vi anbefaler at varerne opbevares (mørkt) mellem 10-18 grader.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører såfremt varen har overskredet sidste anvendeles dato.

Kontakt os på lentz@lentzcph

Klageadgang

Du har til enhver tid mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til lentz@lentzcph.com 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare eller tjenesteydelse også indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link)

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/